Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μια μέρα που θα μας μείνει αξέχαστη



Από την Τρίτη 9 Απριλίου έως και την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης η εκδήλωση «Φωνές νέων της πόλης». Παρουσιάστηκαν εργασίες των σχολείων, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Φωνές της πόλης. Ιστορικές διαδρομές με ιστορικά δρώμενα.»

Τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Πέμπτη 11 Απριλίου, η πολιτιστική ομάδα του σχολείου μας μ’ ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με θέμα τα μνημεία της πόλης μας παρουσίασε τη «δική της φωνή». Το πρόγραμμα μάς βγήκε μετά από πολλές πρόβες και μεγάλη κούραση. Ήταν μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική ημέρα. Όλες οι παρουσιάσεις ήταν πολύ καλές. Υπήρχαν ερευνητικές εργασίες, δραματοποιήσεις και τραγούδια. Χορό, όμως, είχαμε μόνο εμείς. Όλοι ενθουσιάστηκαν που είδαν κάτι ξεχωριστό. Κάτι που μας ξάφνιασε αλλά και μας ενθουσίασε ήταν ότι στη διάρκεια του διαλείμματος του προγράμματος μας πρότειναν να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ την χορογραφία και το τραγούδι μας, ώστε να μπορέσουν να το δουν και άλλα δύο σχολεία, που ήρθαν στην εκδήλωση αργότερα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από αυτό το άρθρο την κ. Φανή Κανταρτζή, την κ. Κυριακή Χατζηαράπογλου και την κ. Βασιλική Φράγκου χωρίς τις οποίες δε θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την εμπειρία στη ζωή μας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας...